Specificaties

Gepatenteerd ontwerp

De ergonomische HandschoenMuis is onderzocht en getest door verschillende Europese universiteiten. De speciaal gepatenteerde vorm biedt ondersteuning aan hand en vingers in een ontspannen positie in de ideale hoek van 25 graden (niet verticaal!). De duim ondersteuning zorgt ervoor dat er geen frictie tussen uw huid en het bureaublad ontstaat.

Voorkoming CTS en RSI

De HandschoenMuis helpt het Carpaal Tunnel Syndroom en RSI te voorkomen. Dit is gebaseerd op onderzoek van verschillende Europese universiteiten en uitgebreide praktijktesten. De HandschoenMuis is compatibel met elk besturingssysteem en verkrijgbaar als wired en wireless versie, voor rechts- en linkshandigen. Uiteraard voorzien van een oplaadbaar, lange duurzame batterij voor optimaal gebruikersgemak.

  • Ondersteuning van vingers en duim. De vingers rusten op een gecurvde oppervlakte aangepast aan de stand van de boog van de vinger. Dit op basis van de anatomische vorm van de hand. De duim rust door deze vorm automatisch. Door de unieke vorm van de HandschoenMuis is er maximale ondersteuning voor de hand, duim en vingers.
  • De handpalm en vinger steun begint bij de pols en eindigt bij de vingertoppen en volgt dus de volledige lengte van de binnenste contouren van de hand. De breedte van de handpalm en vinger steun wordt gedefinieerd vanaf haar hoogste punt omhoog naar de onderkant van de muis. De buitenste rand aan de kant van de Pink (Ulnar) van de muis is ook voorzien van een ondersteunende contour.
  • De hoogten van de ondersteunende oppervlakken worden gedefinieerd overeenkomstig de grootte van de muis. Hetzelfde geldt voor de lengte van de muis, gemeten langs de contour die uw vingers en de hand palm ondersteunt. Deze metingen variëren volgens de omvang van de menselijke hand, gemeten vanaf het puntje van uw ringvinger tot aan de basis van uw hand. Tot slot, de duim ondersteuning oppervlak is dusdanig vormgegeven dat het hoogste punt net onder de gewrichten van de duim (IP- en MP-duimgewrichten ligt) om optimale ondersteuning te bieden.

De HandschoenMuis biedt u 3 jaar garantie en wereldwijde ondersteuning!

Plug and Play

De HandschoenMuis is plug en play; er zijn geen speciale software drivers voor Mac of PC nodig. De besturingselementen bestaan uit 2 knoppen op een ergonomische positie en een rolwiel.

De BlueRay Track versie van de ergonomische HandschoenMuis

De HandschoenMuis wordt geleverd als een BRT-versie (Blue Ray Track) die op bijna ieder oppervlak zonder een muismat werkt. De standaard BRT versie werkt met een resolutie van 1000 dpi. Er zijn vele standaard versies in gebruik over de hele wereld, en daarom leveren wij de “Light Click” (LC)-versie die is uitgerust met ‘light click’ op de knoppen.

De versie van de BRT-light heeft een resolutie van 1500 dpi.

Connectie
USB 1.1 (compatible met USB 1.1 en USB 2.0)
Aparte USB connective op de HandschoenMuis
De batterij van de draadloze versie wordt opgeladen met de USB kabel.
Control
Twee knoppen op ergonomische positie met scroll wheel
Control Mechanisme
Standaard (non-LC): BlueRay Track: 1000 dpi
BlueRay Track met Light Click (LC): 1500 dpi
Operating Systeem
Windows – alle versies
Mac OS 9 or Mac OS X
Unix, Linux

Meer informatie over de draadloze versie

De oplaadbare batterij voor de draadloze muis:
* met slaapmodus functie voor langere levensduur batterij
* is een technisch geavanceerde oplossing
* is milieuvriendelijk

Overige informatie:

• Poll tarief (Herz) van de elektronica is 113 ~ 118Hz en tot aan 120 Hz.
• Draadloos bereik van de ontvanger is 10 m
• Ontvanger / dongle van de standaardversie van de BRT is uitgerust met een LED-licht dat in- en uitschakelt wanneer de muis in werking is
• Ontvanger / dongle van de BRT-licht klikt u op (LC) versie is kleiner en hoeft niet een licht
• De draadloze HandschoenMuis maakt gebruik van een oplaadbare lithium-ion-batterij
• Gebruiksduur voor de draadloze versie is 4-6 weken
• Opladen van de draadloze versie duurt ongeveer 3 uur
• Als de batterij volledig leeg is duurt het opladen 6 uur
• Levensduur van de batterij is gewoonlijk meer dan 4 jaar
• Opladen vindt plaats door middel van de meegeleverde USB-kabel; De PC of laptop moet worden ingeschakeld tijdens het opladen
• Je kunt doorwerken tijdens het opladen maar de ontvanger / dongle moet worden ingevoerd voor de communicatie met de computer